Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Το “Ε.Σ.Σ.Α.Κ.” Σαλαμίνας έκοψε 4 Φεβρουαρίου 2018 την καθιερωμένη ετήσια πίττα του, συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου αλλά και των επισήμωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την καθιερωμένη ετήσια πίτα του έκοψε ο σύλλογος μας την Κυριακή (4/2/2018) στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη της δημοτικής κοινότητας Σεληνίων όπου όλα τα μέλη μας, έδωσαν το δυναμικό παρόν τους στην διοργάνωση και την εξυπηρέτηση των δεκάδων φίλων και επισήμων που μας τίμησαν γι’ άλλη μια φορά με την παρουσία τους.

Το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Διοικητή Ναυστάθμου Σαλαμίνας Αρχιπλοίαρχο (Μ) Γ.Ν. Μπαμπλένη Π.Ν. για την αμέριστη συμπαράσταση, βοήθεια και προσφορά του στον εθελοντισμό.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:

Ο Αντιπεριφερειάρχης νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος
Ο Διοικητής Ναυστάθμου Αρχιπλοίαρχος (Μ) Γ.Ν. Μπαμπλένης Π.Ν.
Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμακίου  Σαλαμίνας Παναγιώτης Αράπης
Ο πλωτάρχης κ. Ιωάννης Μπήλιας
Ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μπήλιας
Ο Δημ. Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Σαλαμίνας κ. Καπετανάκης Γρηγόρης
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σεληνίων κ. Γιώργος Επητρόπουλος
Ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αμπελακίων κ. Γεώργιος Ζόγκος
Εκ μέρους της Τ.Ο. ΝΔ Σαλαμίνας, ο πρόεδρος κ Ν. Ελευθεριάνος η Γ. Γραμματέας κ. Γεωργία Δρυγούτη  και τα μέλη κ. Πάνο Νούλα και η υπεύθυνη Γυναικών κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.
Ο πρόεδρος της ΟΝΕΔ Σαλαμίνας κ.Παντελής Βιολέτης
Η κ. Ευγενία Μπαρμαγιάννη ιδρύτρια του εκπαιδευτικού ομίλου DATA TYPE και υποψήφια βουλευτής Β. Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος
Ο Άρατος Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας
Η ομάδα εθελοντών Μεγαριτών Ο.Ε.Μ.
Ο πρόεδρος από την εθελοντική ομάδα ΚΟΥΡΟΣ Μεγάρων Ρήγας Μελέτιος

Ευχαριστούμε τον Άρατος Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας για το πολύτιμο δώρο που μας χάρισε, ένα ζευγάρι κιάλια

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Σεληνίων κ. Γιώργο Επητρόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας, τους χορηγούς μας το  break 4you το κατάστημα αδελφοί Δήμογλη το αρτοποιείο του κ. Μουράτου για την όμορφη πίττα που μας έφτιαξε το παραδοσιακό ξυλόφουρνο ΑΡΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ το μίνι μάρκετ Σαράντος το κατάστημα VICKO το ασφαλιστικό γραφείο του κ. Μηνά Μπόγρη την κ.  Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη υπέυθηνη του τμήματος γυναικών της τοπικής οργάνωσης  Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας και το ανθοπωλείο του κ. Ζερβού για την υπέροχη ανθοδέσμη.

Με την ευκαιρία, να σας ευχηθούμε σε όλους τα χρόνια πολλά, ας έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς φωτιές και καταστροφές στον κόσμο όλο.


Για το διοικητικό συμβούλιο

Ο πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας
        Ευστράτιος Γεωργαντίδης                        Μαρία Τσικρίκη