Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή Ε.Σ.Σ.Α.Κ.




Παρά τις δυσκολίες και τρικλοποδιές που μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησαν να μας βάλουν πολιτικοί παράγοντες της Σαλαμίνας, που θεωρούν πως το νησί μας έχει αυτούς ιδιοκτήτη και τους ανήκει και οι οποίοι με την ουσιαστική και ολοκληρωτική απουσία τους, παρά το γεγονός ότι τους είχε ζητηθεί επίσημα η στήριξη της δραστηριότητας, δήλωσαν περίτρανα την απουσία της ευαισθησίας τους σε θέματα υπέρ της Σαλαμίνας και υπέρ του περιβάλλοντος. Αυτή η δράση όμως πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας τους σκοπέλους που μας δημιούργησαν!


 Το ΕΣΣΑΚ εκτιμώντας την προσφορά όλων των πολιτών και φορέων που έδωσαν το παρόν και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή όλων στην επιτυχία της πρώτης (1ης) περιβαλλοντικής δράσης για το έτος 2013, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, θεωρεί ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους για την πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη τόσο σημαντική δραστηριότητα.

 Ευχαριστούμε τους: Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαλαμίνας, Περιβαλλοντικό Όμιλο Σαλαμίνας ΠΕΡΙΒΟΣ, εθελοντική ομάδα ΕΔΟΚ, Ναυτοπροσκόπους Σαλαμίνας, Δημοτικό σχολείο Σεληνίων, Δημοτικό σχολείο Φοίνικα, Γυμνάσιο και Λύκειο Αμπελακίων, την πρόεδρο του συλλόγου  Αγ, Παρασκευής  και σύμβουλο της Δημ. Κοινότητας Σεληνίων κ. Σταματίου Νίνα, τους χορηγούς επικοινωνίας ΣΚΑΙ περιβάλλον & SalamiSol web-radio, τον υποψήφιο δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Σοφρά καθώς και όλους τους γονείς τα παιδιά και τους πολίτες,  

  Η προσφορά όλων φανερώνει την αγάπη και το ενδιαφέρον για το καλό και την αειφορία του τόπου της Σαλαμίνας και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, διότι ενισχύεται η προσπάθεια μας για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη και διατήρηση της Σαλαμίνας.

 Τέλος θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους οι οποίοι με ήθος, με αμεσότητα και με έμπρακτες ενέργειες, από την αρχή  αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία τον τέως δήμαρχο Αμπελακίων, υποψήφιο δήμαρχο Σαλαμίνας και ιδρυτικό μέλος του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. κ. Μάριο Τραυλό, τον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Σεληνίων  κ.Σαράντο Φυρογένη, και τον γεωπόνο κ. Χρήστο Μενιδιάτη, που χωρίς την στήριξη τους δεν θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία η δράση αυτή.  

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας



Νίνος Ηλίας





Γεωργαντίδης Νικόλαος